Század közepére Modern túra: Hat látványos otthonok {videóinak}

0 Flares 0 Flares ×

Fotók / Briggs Freeman Sotheby nemzetközi Realty

Donovan Westover, események és fejlesztési koordinátora Megőrzése Dallas, jósolta meg, és igaza volt: A lakások bemutatta a csoport 2013 ősz építészeti turné október 26-án volt látványos.

BFMidCentModern210 átméretezése

A túra bemutatta hat gyönyörűen megőrzött és újonnan frissített példa-sima és lenyűgöző század közepére modern otthonok.

A lakások tartalmazza:

Robertson ház Harley Tracy, 1951

Markham House, 1951

Cavitt ház LC Cavitt, 1958

Touchstone ház Robert Johnson Perry, 1959

Galaway ház Glenn Allen Galaway, 1966

Hűtőszekrény ház Scott Lyons, 1975.

BFMidCentModern110 átméretezése

"Mint egy diák az építészet, én mindig boldog, hogy egyedül a nagy munka Megőrzése Dallas," azt mondja, Robbie Briggs, Vezérigazgató és elnöke a luxus ingatlan cég. Briggs Freeman Sotheby's International Realty volt a rendezvény névadó szponzora.

BFMidCentModern244 átméretezése

Szintén a Megjegyzés: Caroline nyarak, egy ügynök Briggs Freeman Sotheby's International Realty, szponzorált a 3911 Shenandoah, Robert Perry tervezett otthonra tulajdonában Emily és Steve nyarak, régi Highland Parkszívében.

BFMidCentModern246 átméretezése

Kattintson ide egy lepusztult a túra.

Briggs Freeman Sotheby nemzetközi Realty a dallasi luxus ingatlan vezetője, az öt irodákkal Dallas-Fort Worth és a globális Sotheby's hálózathoz, beleértve több mint 11.000 ügynökök több mint 650 irodák világszerte több mint 200 anyagokkal. CEO Robbie Briggs függetlenül tulajdonosa és üzemeltetője, Briggs Freeman Sotheby's International Realty. További információért, menekül, és az második otthonok, ranch és a föld, és luxus lakások a Dallas-Fort Worth régióban, és azon túl megy briggsfreeman.com.

0 Flares 0 Flares ×